KAPR V ALOBALU.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / RYBY / RYBY KAPR / 




INGREDIENCE: 2 kg kapra, 5dcl bílého vína , 250g čerstvých žampionů, 1 pórek, 1 zelená paprika, 1 balíček slaných burských oříšků, máslo, koření na ryby, worcesterská a sójová omáčka, sůl.

POSTUP PŘÍPRAVY: Vykuchaného a vykostěného kapra nakrájíme na filety, dáme do mísy, zalijeme vínem a necháme přes noc uležet. Pekáč vyložíme alobalem potřeným máslem a rozložíme na něj mírně osolené kapří filety, které posypeme kořením na ryby, na kolečka nakrájeným pórkem, plátky žampionů a směsí z nakrájené zelené papriky, burských oříšků a worcesterské a sójové omáčky. Vše přikryjeme alobalem a pečeme ve vyhřáté troubě asi 45 minut. Jako přílohu servírujeme krokety, hranolky nebo vařené brambory.



KAPR V ALOBALU. KAPR V ALOBALU.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,99 | Hodnotilo: 1359 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz